Posts by kole001

  Code
  1. Da sie nur daran interessiert sind, wie Sie Ihr Geld für Diamanten stehlen können, und der Rest für sie irrelevant ist, funktioniert die Unterstützung monatelang nicht, die Spielregeln werden monatelang verletzt, das Problem von BUG ist immer noch vorhanden, einige Taschenrechner mit durchschnittlich x220 ging über Nacht auf dem x800 und niemand löst diese Probleme, deshalb fordere ich alle Spieler auf allen Servern auf, keine Diamanten mehr auf allen Servern und Welten zu kaufen.
  2. Hören Sie auf, Diamanten zu kaufen

  Na nekoliko računa i na Hrvatskom serveru svijet DELTA je preko noči otišla za 400-500 nula vrijednost baze se povečala,slani su i ticketi podrščci ali za sada nema nikakvog odgovora izglada da je kupovina dijamanata postala suvišna ako netko koristi BUG i svoj račun bez kupovine dijamanata podigne sa x200 na x800 i to bez ijednog kupljenog dijamanta.Zato vrijeme je da svi obustavite kupovinu dijamanata na svim serverima i svjetovima dok vlasnik igre ne riješi ovaj problem odnosno 4ever zaključa sve račune koji su koristili BUG

  Is there any chance that Gamigo may answer my question set out previously, or shall I just go and play tiddly winks on the Freeway?

  Prijatelju Gamigo ti više ne odgovara na poruke jedino što rade jesu slanje sistemskih poruka za kupnju dijamanata,bar je tako na Hrvatskom serveru svijet DELTA, šalju se ticketi podrščci ali jednostavno ne odgovaraju na ticket.Zato pozivam sve igrače na svim serverima da obustave kupnju dijamanata dok podrška i vlasnik igre ne prime se posla za koji su plačeni a ako nisu sposobni neka odstupe sa igre i vrate novac koji smo im dali za dijamante.

  Totalno nebitno ažuriranje kao i ostala do sada, svako Vaše ažuriranje za nas igrače nebitno je, promjene koje su nužne ne donosite, prvenstveno poradite na radu podrške da ta podrška bude servis igračima,da se dobije odgovor u nekom razumnom roku a ne u roku 4-5 dana, pustite nam neke nove vikend evente a ne ova 4 koja imate te ih vrtite u krug,eh da i gurate nam svaki vikend neku opciju koja uključuje kupnju dijamanata, da bi stekli povjerenje i zarađivali na nama nije dovoljno uč gospodine Esoti u četvrtak na server pustit vikend event i odjavit se sa servera, a za podršku mogu reč samo da je to živi šlamperaj i totalna lijenost od djelatnika koji rade,čista nula. Vidim da ono što Vama odgovara u smislu novca lijepo i tečno prevedete na Hrvatski jezik pa se nadam da čete ovo znat i prečitat.

  update DO servera završio, koja su poboljšanja uvedena ili pogoršanja za nas igrače. Molim odgovor i objašnjenje na Hrvatskom jeziku.

  pa stvarno mogo bi pustit akcuju da je vidljiva

  Navratit če opet tu seroti u utorak pa če skužit da je zahebo sa ovom nevidljivošču 😂😂akcije, a možda da pitamo babu vangu nekapogleda u kristalnoj kugli šta je ovaj nesposobnjaković pustio.

  Ajde bgt Esoti razguli više iz ove podrške ako nemaš pojma i neznaš kako pustiti akciju da je vidljiva, mani se ovog posla idi se bavi prodajom bakljava

  Opet isti Event, imate 3 Eventa i vrtite to u krug,ajd malo se potrudite i dajte nam nešta novo,plačeni ste da radite na poboljšanju i kvaliteti ali od tog ništa,eh da i namjerno Vam se obračam na Hrvatskom jeziku

  Ajmo Esoti,šta se čeka gdje su rezultati TOP ALLIANCE, opet kasniš sa rezultatima u odnosu na druge servere šta se čeka, kod prodaje i uvaljivanja dijaša tu ste brzi,odgovor na tickete se čeka kao da smo u 18 stolječu, ajmo pokrenite se i radite posao za koji ste plačeni molim lijepo, vi ste naš servis i pomoč igračima dat si truda oko igre odnosno biti na pomoč svakom od igrača kad zatreba, a onda če doč zarada sama po sebi i rast prodaje dijamanata